Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep - „În țara mea, lumea îmi spune că trebuie să câștig toate meciurile, însă nu sunt un robot”

ro

10 Nov, 2015 13:03 1462 Marime text
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, apreciază își propune să fie mai bună și mai puternică anul următor.
„Anul trecut a fost unul foarte mare pentru mine, însă consider că acest an a fost mai bun. Spun asta pentru că, spre deosebire de 2014, în acest an am învățat multe lucruri. Am învățat cum să joc fără presiune atunci când trebuie să apăr ceva, să apăr puncte sau un titlu. Și am mai învățat că dacă sunt relaxată și mă bucur de ceea ce fac, acest lucru mă ajută să mă concentrez mai bine și să câștig meciurile dificile", a declarat Halep pentru site-ul WTA.

„În țara mea, toată lumea îmi spune că trebuie să câștig toate meciurile, însă nu sunt un robot. Sunt o fată normală și o jucătoare normală. Am suișuri și coborâșuri. Pot câștiga un meci mare, însă pot pierde unul mai puțin important. Așa că acum încerc să mă concentrez asupra a ceea ce am de făcut. Vreau doar să joc la capacitate maximă, plină de gânduri pozitive. Nu încerc să mă gândesc la ceea ce spun oamenii de spre rezultatele mele sau tenisul pe care îl joc. Știu că românii vor să câștig fiecare meci și este ok, voi face totul pentru a le câștiga", a precizat campioana.

În privința anului viitor, Simona și-a propus în primul rând să-și îmbunătățească jocul pentru a fi și mai puternică decât în ultimele două sezoane, în care a reușit o spectaculoasă ascensiune în ierarhia WTA.

Sursa foto: observator.tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii