Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep „Ar fi un lucru foarte bun dacă domnul Ţiriac ar conduce tenisul românesc”

ro

21 May, 2019 12:01 1773 Marime text
Tenismena din Constanța Simona Halep, numărul 3 mondial, a declarat, marţi, pe Aeroportul Henri Coandă, că "ar fi un lucru foarte bun" dacă fostul tenisman Ion Ţiriac ar conduce tenisul românesc din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, informează Agerpres.ro

"Ar fi un lucru foarte bun dacă domnul Ţiriac ar conduce tenisul românesc. Cred că prin tot ce a făcut în viaţa asta a arătat că este un om capabil de orice. Cred că tenisului românesc îi va fi bine dacă va fi condus de dumnealui", a afirmat Halep, înaintea plecării la Paris, acolo unde va participa la turneul Roland Garros.


Întrebată dacă Ion Ţiriac e dispus să candideze la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, Halep a răspuns: "Nu ştiu, nu am discutat cu dânsul acest subiect şi prefer să nu comentez".

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, declara, luni, că nu va mai candida pentru un nou mandat dacă fostul tenisman, în prezent om de afaceri, Ion Ţiriac, îşi va menţine intenţia de a candida la alegerile pentru preşedinţia FRT care ar trebui să se desfăşoare în această vară.

"Indiferent de problemele care sunt şi de cei care sabotează, boicotează şi pun piedici actualei conduceri, activitatea federaţiei merge mai departe ca şi până acum. Eu voi decide în zilele următoare dacă voi candida la următoarele alegeri. Dar dacă domnul Ţiriac îşi menţine intenţia de a candida şi de a deveni preşedintele Federaţiei Române de Tenis, atunci cu siguranţă eu nu voi mai candida", afirma Cosac.


Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii