Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sevil Shhaideh despre OUG „Nu știu dacă va fi retrasă”

ro

04 Feb, 2017 16:11 1764 Marime text
Ministrul Dezvoltării, vicepremierul Sevil Shhaideh, a afirmat astăzi că nu știe dacă OUG privind modificarea Codurilor penale va fi retrasă, adăugând că de două săptămâni toată lumea vorbește despre acest act normativ.

„Nu știu dacă vor fi retrase, noi ieșim de la discuțiile pe buget, prioritatea pentru noi astăzi este bugetul acestei țări. (...) Nu comentez aceste lucruri pe care nu le știu", a declarat vicepremierul la Parlament, potrivit Agerpres.

Ea a ținut să sublinieze că a participat la discuțiile din Comisiile de buget și că ar trebui să se vorbească despre bugetul de stat.

Întrebată ce opinie are despre această OUG privind Codurile penale ea a răspuns că de două săptămâni toată lumea vorbește despre acest act normativ.

„De două săptămâni, toată lumea a vorbit numai despre această ordonanță. În acest moment sunt structuri, sunt instituții care se vor pronunța mai departe. Noi, astăzi, eu cred că toată lumea trebuie să vorbească despre buget, dacă vrem. (...) De două săptămâni toată lumea știa, deci nu este ceva de care cineva nu a știut. În acest moment sunt structuri, instituții care exact pe aceste elemente se pronunță. (...) De două săptămâni sunt dezbateri publice și încercări de a rezolva aceste acte normative", a mai afirmat vicepremierul.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii