Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Titus Corlățean, ales vicepreședinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei

ro

23 Jan, 2018 14:12 1743 Marime text
Senatorul Titus Corlățean a fost ales vicepreședinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și raportor pentru dezbaterea de urgență a APCE pe tema contribuției Consiliului la Procesul de Pace în Orientul Mijlociu.

Cu ocazia primei părți a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (Strasbourg, 22-26 ianuarie 2018), senatorul Titus Corlățean, președintele Delegației Parlamentului României la APCE, a fost ales vicepreședinte al Adunării pentru anul 2018, mandat pe care îl va exercita pentru al doilea an consecutiv.

Totodată, președintele Delegației române a fost desemnat raportor al Adunării Parlamentare, în numele Comisiei pentru afaceri politice și democrație a APCE, pentru dezbaterea de urgență pe tema Procesului de Pace în Orientul Mijlociu – Israel-Palestina: contribuția Consilului Europei. Dezbaterea este programată a avea loc joi, 25 ianuarie 2018, în cadrul căreia senatorul Corlățean urmează să prezinte un raport și să fie supus aprobării plenului Adunării un proiect de rezoluție pe această temă.
 
Sursă foto: tituscorlatean.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii