Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Moga s-a alăturat manifestanţilor Peste 100 de oameni protestează în aceste momente împotriva exploatării gazelor de şist, la 2 Mai

ro

01 Apr, 2012 21:06 1321 Marime text

dsc_3404.jpgÎn pofida ploii, peste 100 de persoane protestează, în acest moment, în localitatea constănţeană 2 Mai, faţă de exploatările gazelor de şist. Este vorba despre membri ai organizaţiei non-guvernamentale Vama Verde, care critică dur intenţia Executivului privind explorarea şi exploatarea gazelor de şist. Amintim că Guvernul a aprobat un acord petrolier de concesiune pentru explorare - dezvoltare - exploatare în în perimetrul EX - 17 Costineşti, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi Chevron Holding B. V. Concret, este vorba despre zonele Vama Veche, Adamclisi şi Costineşti.

Protestatarii au adus, simbolic, un bidon de cinci litri plin cu apă, despre care susţin că sunt ultimii litri de apă curată.

La eveniment sunt prezenţi senatorul PSD Nicolae Moga, dar şi primarul localităţii Limanu, Iustin Nicolae Urdea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniel 01 Apr, 2012 19:20 "senator" MOGA a distrus parcul de la Teatrul de Stat cu terasa BETA si acum face pe lupul moralist.