Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:42 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședinţa ordinară a CLM Medgidia. Toate proiectele au fost aprobate

ro

27 Mar, 2015 12:09 930 Marime text
Şedinţa ordinară a Consiliului Local Medgidia din luna în curs a avut loc ieri, la ora 17.00, având pe ordinea de zi 14 proiecte de hotărâre. La ședință au fost prezenți 18 din cei 19 consilieri locali, domnul Narcis Ion lipsind motivat.
 
Primele două proiecte de pe ordinea de zi au avut ca subiect rectificarea bugetelor locale de venituri și cheltuieli ale municipiului Medgidia și Spitalului Municipal Medgidia.Cel de-al treilea proiect a vizat aprobarea planului de analiză și acoperire a riscurilor pentru municipiul Medgidia, referitor la riscurile generate de situații de urgență, ca hazarde naturale, biologice, tehnologice, de incendiu, sociale, precum și etapele acțiunilor de protecție și intervenție în aceste condiții.

La punctele cu numerele 4 și 5 au fost supuse la vot listele de priorități privind repartizarea locuințelor ANL și repartizarea locuințelor sociale pentru anul 2015. Astfel, pe lista de priorități pentru locuințele ANL sunt 14 persoane, în timp ce pentru locuințele sociale s-au realizat 58 de anchete sociale în perioada 01.01.2014 – 01.02.2015, din care două solicitări au fost respinse în conformitate cu legea.
La punctul numărul 6 s-a aprobat modificarea și completarea Statutului Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă – Canal.

La punctele cu numerele 7 și 14 s-a aprobat completarea inventarului privat, respectiv modificarea și completarea domeniului public al municipiului Medgidia. Punctele 8, 9 , 10 și 11 au ca subiect vânzarea, prin licitație publică, a unor imobile, cu destinația locuință individuală. În același timp, la punctul cu numărul 12 s-a aprobat închirierea prin licitație publică a unui spațiu în suprafață de 14mp, situat în zona Piața Nord. Prin proiectul cu numărul 13 s-a aprobat modificarea actului constitutiv al SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia.

Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate în cadrul ședinței.

Ti-a placut articolul?

Comentarii