Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedința extraordinară a CJSU Constanța

ro

11 Oct, 2016 15:45 1635 Marime text
Având în vedere avertizarea meteorologică cod portocaliu în intervalul 11 octombrie, ora 18.00 – 12 octombrie, ora 20.00, fenomene vizate fiind ploi însemnate cantitativ ce vor cumula cantități de apă care vor depăși 50...60 l/mp și pe arii restrânse 80...90 l/mp, a fost convocată astăzi ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Constanța.
 
Prefectul județului Constanța, Adrian Viorel Nicolaescu, le-a transmis membrilor CJSU să fie pregătiți cu forțe și mijloace pentru a interveni în mod operativ în eventualitatea producerii unor situații de urgență.
 
Începând cu ora 18.00 se va activa Grupa Operativă din cadrul ISU „Dobrogea” iar Comitetele locale pentru situații de urgență au primit din partea președintelui CJSU, Adrian Viorel Nicolaescu o serie de măsuri ce trebuie adoptate în scopul gestionării corespunzătoare a posibilelor situații de urgență din județ, ce se pot produce ca urmare a manifestării fenomenelor meteorogice periculoase menționate în mesajul ANM de cod portocaliu. În același timp, s-a dispus verificarea serviciului de permanență la primării.
 
Totodată, toți primarii din județul Constanța au fost convocați pentru ziua de mâine la o videoconferință susținută de prefectul județului Constanța, Adrian Viorel Nicolaescu cu privire la măsurile adoptate și situațiile reale din teren.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii