Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seară plină de accidente, la Constanţa! Poliţiştii au avut de furcă. Şoferi neatenţi, fără permis sau sub influenţa alcoolului

ro

03 Aug, 2018 07:19 1775 Marime text


Val de accidente la Constanţa! Mai mulţi şoferi au fost implicaţi în evenimente rutiere, fie din pricina neatenţiei, fie din cauza băuturilor alcoolice. Poliţiştii constănţeni şi cadrele medicale SAJ au intervenit la locurile accidentelor.

Ce spun oamenii legii:

La data de 02.08.2018, ora 20:54, un bărbat, de 21 de ani, a condus autoturismul marca BMW, pe bulevardul 1 Mai din Constanţa, dinspre Far către Gară şi, ajungând în dreptul unui restaurant, a surprins şi accidentat uşor ofemeie, de 61 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura, din stânga conducătorului auto.

La data de 02.08.2018, ora 20:56, o femeie, de 39 de ani, a condus autoturismul marca Mercedes în incinta staţiei Peco Rompetrol, de pe bdul A.Lăpuşneanu, zona Oxford unde, pe fondul neatenţiei, a surprins şi accidentat uşor un turist, de 14 ani,  care se deplasa în stația Peco.

 La data de 02.08.2018, în jurul orei 18.20, o femeie, de 54 de ani, în timp ce conducea  autoturismul Dacia, pe str.G-ral Boierescu din Mangalia, dinspre strada Avram Iancu spree str. Griviței, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului STOP, a  pătruns în intersecția cu str M.Basarab, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Peugeot, condus de o femeie, de 46 de ani, care circula pe drumul prioritar. Victimă, conducătorul auto din al doilea auto.

În data de 02.08.2018, ora 21:31, un bărbat, de 55 de ani, a condus un autoturism în incinta gării CFR Constanţa, cap linie microbuz Constanţa – Cumpăna, dinspre str. Th.Burada către Şoseaua Mangaliei  şi, ajungând în dreptul SC Felicia Patiserie, a surprins şi accidentat uşor un minor, de 6 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura, din dreapta conducătorului auto.

În data de 02.08.2018, ora 23:04, un tânăr, de 17 ani, a condus un motoscuter, de 125 cmc, neînmatriculat sau înregistrat în circulaţie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe strada Eroilor din localitatea Ciobanu, din direcţia centru către Hârşova şi, ajungând la intersecţia cu str. Vasile Alecsandri, a pierdut cotrolul direcţiei spre dreapta, intrând în coliziune cu un gard. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului de moped,precum şi a unui minor, de 15 ani, pasager pe locul din spate. Conducătorul motoscuterului emana halenă alcoolică şi nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, astfel i s-au recoltat probe biologice de sânge în vedera stabilirii alcoolemiei.

În data de 02.08.2018, ora 23:33, un  bărbat, de 27 de ani, a condus motoscuterul marca Piaggio, pe str. Trandafirilor din mun. Constanţa, dinspre str. Poporului şi ajungând la intersecţia cu str. Răsuri, din neatenţie şi din lipsă de experienţă, a pierdut cotrolul asupra direcţiei, căzând pe carosabi. Bărbatul nu poseda permis de conducere. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a mopedistului, acestuia fiindu-i recoltate  probe biologice de sânge în vedera stabilirii alcoolemiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii