Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pune la cale o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta

ro

31 Aug, 2014 15:46 1786 Marime text
PNL și PDL vor depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, a anunțat Klaus Iohannis la Iași, potrivit știripesurse.ro.

Mâine urmează să fie stabilită tema acestei moțiuni de către liderii PNL și PDL. Moțiunea ar putea fi depusă săptămâna viitoare, scrie știripesurse.ro.

Moțiunea ar putea fi legată de ordonanța de urgență care permite migrația aleșilor locali de la un partid la altul fără să își piardă funcția.

“Suntem îngrijorați că prin măsuri ca cele ale ordonanței migrației aleșilor locali, Guvernul face un pas clar către fraudarea alegerilor. Ne punem semne de întrebare dacă vor fi alegeri libere și corecte. Chiar dacă nu va trece, vrem să îl aducem în Parlament pe Ponta să răspundă la niște întrebări. Trebuie să spuna foarte clar – îl eliberează sau nu pe Voiculescu dacă ajunge la Cotroceni”, a declarat George Scutaru, liderul deputatilor PNL la B1 TV, notează știripesurse.ro.

George Scutaru a mai afirmat că vor avea loc acțiuni de protest împotriva ordonanței aleșilor locali, inclusiv pichetarea sediului Avocatului Poporului pentru a contesta ordonanța la Curtea Constituțională.

sursă foto: politicata.wordpress.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii