Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se cere deshumarea copilului sfâşiat de câini. Iată halucinanta teorie apărută

ro

07 Sep, 2013 13:32 4002 Marime text
Avocata femeii care a adoptat câinele ucigaş şi apoi i-a dat drumul pe străzi a lansat un scenariu potrivit căruia băiatul ar fi fost ucis de fapt de un câine de luptă aflat în apropiere, ulterior fiind muşcat de maidanezi care se aflau în zonă. 
Femeia spune că această pistă va fi analizată şi că s-ar putea merge chiar până la deshumarea micuţului Ionuţ.
O ipoteză absolut zguduitoare răstoarnă cazul lui Ionuţ, băiatul de patru ani ucis de câini în Capitală, în zona Parcului Tei.
Femeia care a adoptat câinele ucigaş şi care i-a dat apoi drumul pe străzi ar putea cere deshumarea micuţului pe care părinţii tocmai l-au condus, cu nemărginită durere, pe ultimul drum, ca urmare a unor informaţii pe care le-a primit şi care o fac să susţină că băiatul ar fi fost omorât, de fapt, de un câine de luptă, din rasa Rottweiler.
Avocatul Simona Hanea a declarat, la România TV, că informaţiile privind posibilitatea ca micuţul să fi fost ucis de un rottweiler şi nu de maidanezii despre care s-a vorbit va fi verificată, fiind posibil să se ajungă chiar la o cerere privind deshumarea copilului.
Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alina 09 Sep, 2013 19:53 Eu tot nu inteleg cum puteti sa faceti aceste lucruri cu deshumarea copilului, cum puteti minti cand sa spus clar de ce caini a fost Ionut muscat, nu mai stiti cum sa va scoateti? Nu fiti nesimtiti si lasati ingerasul sa se odihneasca in pace si in liniste, daca era copilul unui mare prim ministru sau eu stiu a cui intorcea lumea cu susul in jos, dar pt acest copil nu se ridica nici caini de pe strazii lasati lumea sa se stinga din cauza maidanezilor. Ce ati facut cu banii pt adaposturile de animale, vai de cei care conduc tara,ei sunt cei care au case de sute de mi de euro sau poate chiar mai mult! Lasati ingerasul sa se odihneasca si faceti ceva cu Romania asta si cu caini maidanezii.