Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:57 04 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Şcoala Gimnazială "Grigore Moisil" Năvodari a sărbătorit astăzi Ziua Dobrogei (galerie foto)

ro

14 Nov, 2017 14:22 2948 Marime text
Şcoala Gimnazială "Grigore Moisil” Năvodari a sărbătorit astăzi, 14 noiembrie 2017, Ziua Dobrogei- împlinirea a 139 ani de când Dobrogea s-a unit cu patria mamă.

Activitățile s-au desfășurat după cum urmează:
Luni, 13 noiembrie 2017, începând cu ora 16.00 în Sala Amfiteatru a școlii-  În cadrul proiectului “Dobrogea, cultură și civilizație” inițiat și coordonat de prof. Vasile Coman în colaborare cu profesorul și istoricul Costel Coroban, proiecția în format 3D, pentru elevii de gimanziu,  a unui film de 20 de minute, care reface viața în metropola antică Histria. 

Marți, 14 noiembrie, începând cu ora 11.00 la Casa de Cultură “Pontus Euxinus ”Năvodari- Program de dansuri și cântece ale etniilor dobrogene, expoziție de pictură și obiecte tradiționale, parada costumelor populare, Târg de plăcinte și mâncăruri tradiționale dobrogene preparate de elevii și părinții Școlii Gimnaziale ,,Grigore Moisil” (a cincea ediție, evenimentul a devenit o tradiție cu care școala noastră se mândrește).

Evenimentele s-au desfășurat în prezența reprezentanților locali ai etniilor din Dobrogea și oficialităților politice și administrative năvodărene.

Sursă foto: Şcoala Gimnazială "Grigore Moisil" Năvodari
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii