Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în juriul Vocea României. Irina Rimes este noul antrenor al concursului

ro

02 Jun, 2018 11:33 3441 Marime text
În finala “Românii au Talent” de ieri seară a fost dezvăluită surpriza viitorului sezon Vocea României. Mai exact, Irina Rimes, artista cu milioane de fani, este unul dintre cei patru antrenori de la ,,Vocea României”. 

Potrivit Stirileprotv.ro, Irina Rimes este nerăbdătoare să descopere cele mai bune voci din România, să aducă în echipa ei concurenți plini de entuziasm, să lucreze împreună cu ei, să compună, să creeze și să-i ajute să se dezvolte pe plan muzical.
 

Plină de emoții și fericită că face parte din echipa celei mai tari competiții a vocilor, Irina a declarat: ”Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoția, cât de important este mesajul, importanța de a transmite ce cânți. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta știu să fac, asta vreau să-i învăț pe concurenții din echipa mea sa facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentați, care să fie deschiși să încerce și ceva nou. Nou pentru ei, dar și pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiție și determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm și poftă de muncă și vreau să o împărtășesc cu toată lumea.”.

 
Sursa foto: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii