Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în dimineaţa de Paşte la Cernavodă. Un bărbat care ar fi ameninţat mai multe persoane a ajuns în comă la spital

ro

01 May, 2019 15:26 2273 Marime text
Un scandal a avut loc în dimineaţa primei zile de Paşte la Cernavodă. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital. 

Potrivit IPJ Constanţa, la data de 29 aprilie, în jurul orei 6.00, polițiștii orașului Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă se află o persoană agresată fizic. 

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat, de 27 de ani, a intrat în incinta unei societăți comerciale, unde ar fi avut o altercație verbală cu mai multe persoane. 

"La un moment dat, bărbatul de 27 de ani ar fi scos un briceag, cu care s-a îndreptat în direcția celorlalți, moment în care a avut loc o agresiune fizică, în incinta societății comerciale. 

Ieșind afară din local, bărbatul de 27 de ani ar fi continuat să se manifeste agresiv verbal, moment în care ar fi fost lovit de doi bărbați, iar unul dintre aceștia, în vârstă de 17 ani l-ar fi lovit în zona feței, moment în care victima s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut. Acesta a fost transportat la spital, cu traumatisme craniene" - au mai transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.  


În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii