Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase medici de la SOTRM, în preaviz Vezi ce spun cei vizaţi

ro

02 Dec, 2013 17:26 1759 Marime text

Şase medici de la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală de la Eforie Sud primit azi,  2 decembrie, preavize de şomaj.

Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală (SOTRM) Eforie Suda fost desfiinţat în această vară de Consiliul Judeţean Constanţa şi preluat de Spitalul Clinic Judeţean de urgenţă Constanţa. În timp ce asistentelor medicale li se oferă alternativa unui transfer, într-un termen indicat şi la un post anume, medicii specialişti sunt puşi pe liber, pur şi simplu. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa nu dispune de un post pe măsura pregătirii universitare şi profesionale a angajatului, deci la expirarea preavizului, pe medici îi aşteaptă concedierea.

„Am primit azi preavize pentru 20 de zile. Ni s-a mai comunicat că după expirarea preavizului ni se va desface contractul individual de muncă. Acum discutam cu o casă de avocatură să vedem ce vom face mai departe. Cel mai probabil vom acţiona în judecată”, a declarat dr. Toma Cucu, unul dintre cei şase medici care au primit preavizul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii