Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șase medalii pentru România la Campionatul Balcanic de Sărituri peste Obstacole

ro

05 Sep, 2016 12:39 1614 Marime text
România a obținut șase medalii la Campionatul Balcanic de Sărituri peste Obstacole: două de aur, trei de argint și una de bronz. Astfel, țara noastră s-a situat pe locul 3 în clasamentul de națiuni.
 
După 20 de ani de absență, această competiție sportivă internațională este cea mai importantă, organizată de România, informează Agerpres.

„Sunt extrem de fericit, deoarece toți președinții statelor balcanice au spus că România a organizat anul acesta cea mai reușită Balcaniadă din ultimii 15 ani. Felicit toți sportivii pentru rezultatele obținute. Au muncit foarte mult pentru aceasta competiție. Dăruirea lor a fost extraordinară. Le mulțumesc pentru bucuria adusă sportului ecvestru și României”, a declarat Vlad Bontea, președintele Federației Ecvestre Române.

Sportivii seniori au reușit, vineri, să câștige medalia de aur, după 24 de ani. Românii au depășit echipele Greciei și Turciei. Pentru România, au evoluat în competiție Ionel Bucur cu Cassius, Andy Candin cu Caruso, Norbert Schuman cu Belle de Jour și Radu Ilioi cu Quintender.
Țara noastră a atins un record absolut în istoria de 48 de ani a competiției în ceea ce privește sportivii și caii înscriși în concurs. 258 de cai și 250 de sportivi din 8 țări balcanice s-au înscris la Balcaniadă, scrie Agerpres.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii