Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șantier în Constanța Strada Corneliu Coposu intră în reabilitare! Zeci de străzi se asfaltează într-un singur cartier

ro

06 Jul, 2023 11:18 1019 Marime text
Sursă: Primăria Municipiului Constanța
  • Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Corneliu Coposu, tronsonul cuprins între strada Corneliu Baba și bulevardul Tomis, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00.
 
În cartierul Palazu Mare, se intervine asupra infrastructurii carosabile unde se asfaltează un număr de 23 de străzi.
 
Conform unui comunicat de presă din partea Primăriei Municipiului Constanța, lucrările de frezare vor continua vineri, pe 7 iulie, și pe strada Plugului, tronsonul delimitat de străzile Corneliu Baba și Recoltei. Circulația autovehiculelor  va fi restricționată total pe tronsonul unde intervin utilajele de frezare, în intervalul orar 08:00-16:00.
 
Ca rute altenative se va putea circula pe strada George Topârceanu și strada Eugen Lovinescu.
 

„Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor “, a precizat sursa citată.

 
După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierele orașului vor intra în reabilitare.
 

„Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări“, a mai adăugat Primăria Constanța.


Citește și:

PUZ inițiat de Genesis Concept SRL și Liber Sav SRL: Este vizat un teren de pe malul lacului Siutghiol - zona Campus Universitar din Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii