Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 6. „Refuz să cred" Sandra Paraschivescu Vrejoiu, elevă a Colegiului Naţional „Constantin Brătescu“ din Constanța, a murit în somn

ro

10 May, 2016 17:50 34902 Marime text
Tragedie în Constanța. O elevă în clasa a XII-a care învăța la Colegiul Naţional Constantin Brătescu din Constanţa, a murit noaptea trecută în somn.
 
Cunoscuţii Sandrei Paraschivescu Vrejoiu au rămas înmărmuriţi la aflarea veştii şi au postat mesaje pe platforma de socializare Facebook, plângând moartea premature a adolescentei.
 
„Dumnezeu să o odihnească în pace”, scrie una dintre prietenele de pe rețeaua de socializare.
 
„Sandra... Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun!”, a mai scris o altă apropiată a tinerei.
 
„Ai plecat mult prea devreme... Tot nu-mi vine să cred... Nu vreau să cred... Acum câteva zile îmi spuneai că vrei să termini facultatea să ai un viitor și acum?... Odihnește te în pace, prietenă dragă...”, este un mesaj postat de o altă amică a Sandrei.

UPDATE 6
 
În continuare, prietenii şi cunoştinţele postează mesaje. Mulţi sunt în stare de şoc.
 
„Condoleanţe familiei. Încă nu îmi vine să cred că ai plecat aşa devreme dintre noi. Îmi pare foarte rău. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace. Nu te voi uita şi încă te aştept să-mi spui că ai luat BAC-ul şi că ai intrat la facultatea la care îmi ziceai că ţi-ai dorit de mult...", scria, pe Facebook, o prietenă.
 
„Încă nu realizez că acest lucru s-a întâmplat. Văd postări peste tot şi refuz să cred că nu mai eşti... Că ai plecat aşa devreme dintre noi. Mereu vei rămâne în sufletul nostru", este un alt mesaj postat în această seară.
 
UPDATE 5
 
Zeci de prieteni ai Sandrei şi-au schimbat pe Facebook imaginea de profil cu un semn negru de doliu.



UPDATE 4
 
Mesajele continuă să curgă pe reţelele de socializare, prietenii dorind să-şi arate susţinerea. Iată câteva dintre acestea:
 

„Mult curaj ca să treceţi cu bine peste lucrul acesta îngrozitor";
 
„Dumnezeu să va întărească să puteţi trece peste tragedie";
 
„Să fiţi ţări, Dumnezeu să va întărească";
 
„Dumnezeu să o odihnească şi să va dea multă putere!!!";
 
„Îmi pare foarte rău că un suflet aşa bun şi un om atât de frumos a trebuit să plece...";
 
„Condoleanţe şi Dumnezeu să vă întărească ca să puteţi merge mai departe pe pământul ăsta plin de boală, suferinţă şi durere! Aveţi speranţa că, într-o zi, toate acestea se vor sfârşi!";
 
„Fără cuvinte".


UPDATE 3
 
Potrivit surselor noastre, Sandra era un copil foarte bun la învăţătură, provenind dintr-o familie apreciată în localitate. Mama sa este profesoară de limba română. Sandra nu i-a lăsat în lacrimi doar pe părinţii ei şi sora sa, ci întreaga comunitate.

UPDATE 2
 
Diriginta fetei, împreună cu colegii ei de clasă, s-au dus în comuna Bărăganu, locul de naştere al Sandrei, pentru a fi alături de familie în aceste tragice momente.

UPDATE 1

Directoarea instituţiei de învăţământ, Ana Maria Ciobotaru, a confirmat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, tragica veste. Conform directoarei, tânăra a suferit un stop cardiorespirator.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alexandra 11 May, 2016 00:15 Copil frumos si destept.mama ei mi-a fost dirigintă, tatăl ei a fost profesor si el, acum e viceprimar.nu o plânge doar familia, ci 3 comunități, satul natal, comuna in care a invatat si liceul din constanța.condoleante sincere familiei si multa putere tuturor.odihneste-te în pace, suflet bun :(