Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au semnat contracte pentru asigurarea serviciilor de pilotaj şi remorcaj nave maritime

ro

01 Aug, 2012 19:37 1961 Marime text

Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime" SA Constanţa a semnat contracte pentru asigurarea serviciului de pilotaj nave maritime în porturile Constanţa, Midia şi Mangalia cu firmele SC „Canal Sea Services" SRL şi SC „Black Sea Pilots" SRL. Contractele au intrat în vigoare astăzi.

Pentru efectuarea serviciului de remorcaj nave maritime a fost încheiat un contract cu SC „Logistic Remo Services" SRL, aplicabil tot de la 1 august 2012.

În conformitate cu Ordonanţa de Guvern nr 22/1999 republicată, privind administrarea porturilor şi serviciile în porturi, Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime" SA Constanţa asigură serviciile de pilotaj şi de remorcaj nave maritime în porturile Constanţa, Midia şi Mangalia, prin intermediul unor operatori economici specializaţi şi autorizaţi, în baza unor contracte încheiate între compania noastră şi aceşti operatori.

Pot fi autorizaţi în acest sens toţi agenţii economici care vor îndeplini condiţiile minime impuse de contractul cadru.

În regim de urgenţă va fi elaborat şi un nou contract tip agent care va fi propus aprobării în şedinţa Consiliului de Administraţie programată pentru data de 6 august 2012.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii