Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a terminat mini-vacanța de 1 Decembrie! Trafic intens pe Valea Prahovei spre București

ro

04 Dec, 2016 14:25 2155 Marime text

Mini-vacanța de 1 Decembrie este aproape de final și aglomerația este deja resimțită în trafic mai ales pe drumul dinspre Valea Prahovei spre București.
 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la ora 12.15, traficul rutier era intens pe DN1, pe Valea Prahovei, pe sensul de mers către București. Se circulă în coloană de la ieșirea din Predeal până la intrarea în Bușteni, în dreptul stațiunii Sinaia și pe tronsonul Posada - Comarnic.
 
Un echipaj de politie care acționează în zona Dârste, la ieșirea din Brașov către București, le recomandă conducătorilor auto să folosească ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploiești. Și pe acest drum circulația s-a intensificat, dar nu au apărut, până în acest moment, probleme de trafic, anunță centrul Infotrafic.
 
S-a îngreunat circulația și pe DN73A Râșnov - Predeal, la intersecția cu DN1. De aceea, amintim că în București se poate ajunge din zona Bran-Moieciu circulând pe ruta DN73 Brasov - Valea Mare-Pravaț, DN72A Valea Mare-Pravaț - Târgoviște, DN71 Târgoviște - Baldana, DN7 Baldana - București.
 
Numărul de autovehicule a început să crească și pe DN7 Sibiu - Râmnicu-Vâlcea - Pitești. Cu viteză ceva mai redusă se circulă în zonele Tălmaciu (judetul Sibiu) și Cozia (judetul Vâlcea).
 
Politia recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza în funcție de condițiile meteo-rutiere, să mărească distanța în mers și să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii