Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rucsac cu o sumă importantă de bani, găsit pe stradă la Agigea. A căzut de pe o mașină aflată în mers (galerie foto+video)

ro

14 Aug, 2018 10:21 6220 Marime text
Poliția Locală Agigea a acționat cu promptitudine în returnarea unui rucsac ce conținea o sumă importantă de bani, pierdut de o familie din Tulcea. 
 
Potrivit reprezentanților Poliției Locale Agigea, evenimentul s-a petrecut în seara de duminică, 12 august a.c., în jurul orei 21.00. Doi tineri au oprit în comuna Agigea, pe strada Nicolae Titulescu, iar în momentul în care s-au urcat în mașină, femeia și-a uitat rucsacul pe autoturism.

În momentul în care mașina a demarat spre ieșirea în DN 39, rucsacul a căzut de pe mașină. Bagajul a fost luat de un bărbat, care a mers la cel mai apropiat magazin alimentar și l-a înmânat vânzătoarei. Aceasta a sunat la Poliția Locală Agigea, iar într-un timp foarte scurt, polițistul local superior Ghinea Mădălin a ajuns la fața locului, unde a făcut inventarierea bunurilor găsite în rucsac.
           

Conform Poliției Locale Agigea, în interior a fost găsită suma de 10.410 lei, în bancnote de 100 lei, 50 lei și 5 lei, o carte de identitate a unei femei cu domiciliul în municipiul Tulcea, două carduri bancare, precum și alte obiecte. Rucsacul a fost preluat de Poliția Locală Agigea, care a demarat procedurile legale pentru găsirea proprietarului.

Lucrând cu operativitate, în doar câteva minute, polițistul local a găsit-o pe aparținătoarea bagajului, prejudiciul acesteia fiind astfel recuperat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii