Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:57 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Negoiţă, ales preşedinte la PSD Bucureşti

ro

11 Sep, 2015 07:27 888 Marime text
 
Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a fost ales joi, cu unanimitate de voturi, președinte al Organizației PSD București. Edilul Sectorului 3 a fost singurul candidat pentru conducerea PSD Bucureşti, el înlocuind-o în această funcţie pe Ecaterina Andronescu, informează România TV.

Robert Negoiţă a spus că nu este adevărat că PSD apără corupţii, arătând că partidul doreşte o curăţare a societăţii româneşti de corupţie.

„Am văzut voci care spun că PSD apără corupţii, ceea ce nu este adevărat, PSD, ca întrega societate, îşi doreşte o curăţare a societăţii româneşti de acest fenomen care se numeşte corupţia. Asta este o operaţie, e adevărat, când medicul taie, mai greşeste şi mai ia şi din zona bună, dar, în speranţa că medicul devine din ce în ce mai specializat şi taie mai bine, nu este niciun argument să nu spunem mai apăsat că PSD îşi doreşte o Românie curăţată de corupţi. Cu cât mai repede ne curăţăm de corupţi, cu atât mai bine pentru România", a afirmat Robert Negoiță în discursul său la şedinţa Organizației PSD București.

Edilul a amintit că obiectivele sale, dar și ale PSD, sunt "o administrație eficientă și lupta împotriva corupției".

Acesta a arătat că trebuie ca partidul să-şi propună ca obiectiv schimbarea de mentalitate, arătând că sunt prea mulţi demagogi care nu pot să spună nici două lucruri pe care să le fi făcut pentru România. "Ne propunem un obiectiv: schimbarea de mentalitate. Este cel mai greu, dar este şi cel mai important, este obiectivul nostru de a încerca să influenţăm în bine.Prea mult am fost conduşi de demagogi care vorbesc frumos, fac glume, sunt sociabili şi care nu ştiu să scrie două lucruri pe care le-au făcut pentru România şi pentru comunitatea care i-a pus în funcţii. E nevoie să ştim să ne alegem bine liderii",a precizat Negoiţă.

„Cred că este bine pentru noi toţi, nu este ceva greşit să vorbim frumos, să fii un bun orator, dar nu este suficient. Ce ai făcut până acum, eşti parlamentar, eşti ales local? Cred că vrăjeala nu ţine nici de foame şi nu ne putem îmbrăca cu vrăjeala", a adăugat Negoiţă.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii