Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Record de turişti în Delta Dunării

ro

23 Aug, 2011 16:07 1108 Marime text

Autorităţile spun că la sfârşitul săptămânii trecute numai în cel mai estic oraş al ţării, la Sulina, au fost aproximativ 12.000 de turişt. Numărul mare de turişti care a luat cu asalt în acest sezon cel mai estic oraş al ţării a fost remarcat chiar şi de preşedintele Traian Băsescu. Patronii de pensiuni spun că este cel mai bun sezon din 2008 încoace.

După mulţi ani oraşul Sulina arată din nou ca un pol de interes turistic. Pensiuni supraocupate, terase pline, chelneri şi ospătari asaltaţi de comenzi, dar şi turişti dezorientaţi tocmai datorită aglomeraţiei. Mijloacele de transport spre Deltă nu au mai făcut faţă asaltului, astfel încât mulţi turişti au aşteptat mai mult decât se aşteptau pentru a se îmbarca.

„Pentru un turism performant, puteţi începe cu transportul către această locaţie. Turiştii stau ore bune pe faleza în aşteptarea navelor de pasageri care rămân defecte în Sulina. Pe data de 13 iunie 2011 era faleza plină de turişti străini care au rămas cu un gust amar după această experienţă", comentează Andreea pe blogul ministrului turismului.

http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/Record_de_turisti_in_Delta_Dunarii_0_540546519.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii