Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Realitatea Tv Cocoș, 500.000 de euro cash către Sebastian Ghiță

ro

30 Jan, 2015 23:25 2108 Marime text
Elena Udrea a declarat, la Hotnews, că, "la televiziunea domnului Ghiţă", în campanie, a apărut pentru două ore un document din care rezulta că Vasile Blaga a primit bani în dosarul Microsoft şi despre care Sebastian Ghiţă i-ar fi relatat apoi că a fost retras la cererea şefului SRI Florian Coldea.
 
Udrea a susţinut, într-un interviu acordat Hotnews, că a fost în prim-plan de la începutul apariţiei dosarului Microsoft.
 
"Toate documentele apărute pe surse se refereau la Elena Udrea. Toate dezbaterile, într-o anumită parte a presei, erau despre Elena Udrea. De aceea am si iesit public sa spun că nu mi se pare normal în momentul în care în acest dosar, spre exemplu, sunt numite, sunt pomenite de martori nume mari de lideri politici, cum ar fi Victor Ponta, dl Vasile Blaga, asta de catre martorul care l-a pomenit şi pe Dorin Cocos. Tot acel martor a spus ca i-a dat bani lui Vasile Blaga", a susţinut Udrea, precizând că este vorba despre Claudiu Florică, de la Fujitsu Siemens.
 
Întrebată dacă a văzut această declaraţie în dosar, Udrea a confirmat şi a spus că documentul "a apărut şi la televizor".
 
"În campanie a apărut pentru 2 ore, în scurt, la televiziunea domnului Ghiţă, a apărut acest document. Ulterior a fost retras. La întrebarea pe care am pus-o: «De ce nu s-a dezbătut la fel de intens documentul în care a apărut numele domnului Vasile Blaga, aşa cum s-a dezbătut în continuu în campania în care candidam la prezidenţiale implicarea fostului meu soţ în acest dosar?» răspunsul lui SeSebastian Ghiță fost: «Pentru că generalul Coldea, de la SRI, i-a cerut să retragă acest document»".
 
Întrebată dacă are probe pentru aceste afirmaţii, Udrea a replicat: "Vă spun ce mi-a spus Sebastian Ghiţă. Intrebaţi-l să vedem dacă recunoaşte sau nu".
 
Ea aprecizat că acest dialog a avut loc "în timpul campaniei, cândva", când i-a reproşat lui Ghiţă faptul că "la televiziunea lui, la RTV - sigur, o televiziune făcută cu acordul SRI-ului" a fost difuzat acel document şi apoi a fost retras.
 
"La televiziunea lui, preţ de 2 ore maxim a ieşit acel document şi s-a dezbătut implicarea dlui Vasile Blaga. Acolo se spunea că a primit o sumă de bani de la Claudiu Florică, lucru care s-a întâmplat timp de 2 ore, după care a dispărut cu totul din dezbaterea publică", a relatat Elena Udrea.
 
Sursa: mediafax.ro
Sursa foto: voceatransilvaniei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii