Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie a polițiștilor la Cogealac, județul Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi. Ce nereguli au constatat polițiștii

ro

11 Mar, 2019 10:39 2188 Marime text
La data de 9-10 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac  au desfășurat o acțiune în localitatea Cogealac, pentru prevenirea și combaterea violenței și a faptelor antisociale.

Potrivit IPJ Constanța, cu această ocazie, polițiștii constănțeni au legitimat 75 de persoane și au verificat în trafic peste 80 de autoturisme, fiind aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 6.690 de lei.
 

”În cadrul activităţii desfășurate, poliţiştii au constatat două infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, constând în aceea că, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din localitatea Cogealac, județul Constanța, a condus un autoturism în localitatea Tariverde, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 0.86 mg/l alcool în aerul pur expirat). Bărbatul în cauză a fost condus la spital în vederea prelevării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

         
Totodată, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, care a condus un autoturism având numerele de înmatriculare expirate, pe raza localității Sinoe, județul Constanța.
 
În ambele cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii