Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:23 17 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP Constanţa printre beneficiarii deszăpezirii din Vrancea

ro

20 Feb, 2012 12:06 852 Marime text

În urma suplimentării contractelor firmelor care s-au ocupat de deszăpezire pe drumurile naţionale şi judeţene, costurile finale ale lucrărilor vor depăşi trei milioane de euro, scrie în ediţia de astăzi, Adevărul de seară de Focşani.

Vrancea a fost alături de Buzău judeţul cel mai afectat ca urmare a căderilor masive de zăpadă din ultimele două săptămâni. De această situaţie au profitat însă din plin firmele care s-au ocupat de acţiunea de deszăpezire, atât cele care aveau deja încheiate contracte pentru întreţinerea drumurilor publice, cât şi alte firme chemate în ajutorul societăţilor care s-au dovedit incapabile să asigure viabile drumurile, aşa cum s-au asigurat prin contract.

Este şi motivul pentru care preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a tot insistat pe instituirea stării de urgenţă în Vrancea, pentru a putea aduce în judeţ 111utilaje de deszăpezire din mai multe judeţe ale ţării, astfel încât să fie atribuite contracte fără licitaţie publică.

Şi de această dată, beneficiari ai fondurilor publice sunt personaje apropiate baronului de Vrancea. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a trimis de la Regia de Drumuri şi Poduri 8 utilaje în Vrancea iar firma Vega Galaţi, aparţinând omului de afaceri Corneliu Istrate, care câştigă pe bandă rulantă contracte pe bani grei în Vrancea, sprijină autorităţile cu 51 de utilaje.

Citeşte mai departe pe http://www.adevarul.ro/locale/focsani/Deszapezirea_in_Vrancea_costa_cat_asfaltarea_a_zece_kilometri_de_strazi_0_649135321.html

Ti-a placut articolul?

Comentarii