Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:30 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

ro

16 Jan, 2016 07:45 923 Marime text
S.C. RAJA S.A. va activa Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, începând de astăzi, 16 ianuarie 2016, ora 20,00 și până duminică, 17 ianuarie 2016, ora 20,00, în urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben și Portocaliu de viscol.
Pentru intervenția rapidă, la nivelul comandamentului vor fi constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.
RAJA SA asigură toţi abonaţii societăţii că va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi.
Conform conducerii regiei, singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor de intervenţie ale RAJA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt).
RAJA Constanţa, face un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, să sesizeze toate avariile apărute, la dispeceratelul societăţii la numărul de telefon: 0241.66.44.44.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii