Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazare Geoana minte, PSD nu a decis sa sustina motiunea de cenzura

ro

06 Oct, 2009 03:19 1783 Marime text

Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, sustine ca nu stie nimic despre o eventuala decizie a social-democratilor de a sustine motiunea de cenzura initiata de liberali, adaugand ca o hotarare in acest sens nu poate fi luata decat in cadrul Comitetului Executiv, iar Mircea Geoana nu poate decide de unul singur.

"Eu nu am fost informat daca a fost luata decizia. Astazi a fost Biroul Politic, care poate sa recomande asta Comitetului Executiv. Daca a luat aceasta decizie fara sa fiu informat, o sa vad cum o sa actionez, poate ii instruiesc pe parlamentarii de Constanta sa nu voteze. Trebuia sa fim intrebati. O decizie de daramare a guvernului nu cred ca se ia in 12 oameni in Biroul Politic de la Bucuresti. Teoretic, decizia nu poate sa o ia domnul Geoana. Decizia se ia in Comitetul Executiv. Daca nu, se ia in cadrul unui consiliu, ca pentru a darama guvernul nu hotaraste presedintele partidului", a afirmat Radu Mazare, citat de NewsIn.

"Eu am mai declarat in cateva randuri, inclusiv la Congres, ca nu este bine ca PSD-ul acum, cu o luna si jumatate inainte de alegeri, sa sprijine aceasta motiune de cenzura, sa o voteze si sa darame Guvernul, sa arunce tara intr-o criza", a mai spus el.

Pe de alta parte, Mircea Geoana s-a declarat "stupefiat" de declaratiile membrilor Executivului, potrivit carora Guvernul ar avea bani pentru plata pensiilor si a salariilor:"Sunt stupfiat si contrariat pe banii pe care i-a gasit Boc in sase ore. stiu ca noua luni de zile n-am gasit bani si nu am reusit sa platim profesorii, n-am reusit sa gasim bani pentru infrastructura, au fost date ordonante de guvern care ne gatuiau la autoritatile locale, doar, doar se mai intorc ceva bani catre Bucuresti, iar acum domnul Boc a gasit in sase ore bani."

Liderul social-democrat Mircea Geoana a anuntat, luni, ca PSD va sustine motiunea de cenzura initiata de PNL. Textul motiunii ar putea fi depus, marti, la Parlament.

Sursa: hotnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Geoana este penibil 06 Oct, 2009 07:24 Fara geoana presedinte. Doar daca vrea portar acolo e cat de cat potrivit
  • surmelis argentina pusa 06 Oct, 2009 00:06 NU INTELEG DE CE DOMNUL GEOANA ,TINE MORTIS SA SUSTINA MOTIUNEA DE CENZURA A PNL-ISTILOR. ESTE CHIAR ATAT DE GREU DE INTELES CARE ESTE SCOPUL PNL-ISTILOR,PRIN ACEASTA MOTIUNE DE CENZURA ? SE NUMESTE DISTRUGEREA A CEEACE NU AU AVUT PARTE APROAPE UN AN DE ZILE. LA ACEEASI MANIERA DE DISTRUGERE A APELAT SI DOMNUL IONEL CHIRITA ,FOST PRIMAR PNL-IST ,CU "RELATII" FOARTE IMPORTANTE IN PARLAMENT DIN MOMENT CE NU ESTE ANCHETAT SI INCHIS CU INTREAGA LUI GASCA DE HOTI SI ESCROCI,CARE AU PACALIT ORASUL HARSOVA DE CONSTANTA ,DUPA BUNUL LOR PLAC SI ACUM AU TRECUT LA NIVELUL CEL MAI MARE ,PENTRU A DA O MANA DE AJUTOR POLITICIENILOR DE CEA MAI REA CREDINTA .