Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:57 18 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD se va gândi și va stabili abia astăzi cine va deschide lista candidaților pentru CJC

ro

25 Apr, 2016 13:48 1252 Marime text
 
Cristinel Dragomir a declarat, după ședința de la CJC, că PSD se va gândi și va stabili abia astăzi cine va deschide lista atunci când se vor reuni în Comitetul Executiv al partidului.

Abia mâine vor fi depuse listele și candidaturile. În ce privește cele două localități ale căror candidaţi nu au avut candidaţi anunţaţi vineri, Cristinel Dragomir spune că vor avea curând. Este vorba despre Peştera şi Mihail Kogălniceanu. Referitor la conflictul de la nivel central din PSD, Dragomir a arătat că acest conflict dintre Zgonea şi Dragnea îl vede… aşa cum îl vede toată lumea.

„Deocamdată sunt nişte declaraţii şi aşa le luăm. În general, nu îmi permit să comentez pe nimeni, fiecare se manifestă aşa cum consideră de cuviinţă. Noi suntem preocupaţi să închidem listele PSD la nivelul judeţului”, a adăugat Dragomir.

 
Printre cei care se regăsesc în primele 20 de poziţii pentru CJC, Cristinel Dragomir a zis că el speră că se va regăsi pe listă, însă încă nu s-a stabilit cine va fi  pe acea listă.

„A fost o competiţie de propuneri deschisă la un moment dat. Astăzi se închide şi vom vedea ce şi cum. Nu vă pot spune decât despre mine că voi fi una din propunerile organizaţiei municipale”, a arătat el.


În ce priveşte sărbătorile pascale, Cristian Dragomir a spus că o să meargă la Înviere la Sfântul Dumitru, iar a doua zi va merge prin judeţ, deoarece are foarte multe invitaţii. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii