Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:30 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proprietarul terenului unde a fost ucis de câini Ionuț Anghel, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare

ro

12 May, 2016 12:55 1069 Marime text
Curtea de Apel București l-a condamnat astăzi definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă pe Constantin Ciorăscu, proprietarul terenului unde a fost ucis în 2013, de câini maidanezi, copilul Ionuț Anghel.
 
Proprietarul terenului este acționar și administratorul firmei SC Tei Rezidențial SRL, care deține terenul pe care a fost ucis copilul.
 
Magistraţii au menținut decizia judecătoriei de condamnare a Administrației Domeniului Public Sector 2 București la plata unei amenzi penale de 300.000 lei pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, aceeași sumă urmând să achite și SC Tei Rezidențial SRL București. În acelaşio timp a fost menținută și hotărârea pe latură civilă a judecătoriei care a decis ca Administrația Domeniului Public Sector 2 București, SC Tei Rezidențial SRL București și Constantin Ciorăscu să plătească în solidar suma totală de 2,4 milioane de euro, astfel: 600.000 euro cu titlu de daune morale către partea civilă Ion Valentin Anghel (tatăl lui Ionuț), 600.000 euro cu titlu de daune morale către partea civilă Felicia Andreea Anghel (mama lui Ionuț) și 1,2 milioane euro cu titlu de daune morale către Andrei Anghel (fratele mai mare al lui Ionuț), porivit agerpres.ro.
 
O altă decizie a fost aceea de menţinere a sechestrului asigurător asupra bunurilor imobile ale firmei SC Tei Rezidențial SRL, până la concurența sumei de 1,7 milioane euro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Miha 04 Aug, 2016 18:30 Si lui bunica-sa cat i-au dat??????