Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proprietarii si personalul caselor de amanet, instruiti de politistii constanteni

ro

20 Jul, 2010 20:35 956 Marime text

La sfârşitul săptămânii trecute, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, prin Serviciul de Ordine Publică şi Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au organizat o întâlnire pe tema prevenirii furturilor şi tâlhăriilor, la care au fost invitaţi să participe administratorii caselor de amanet.

Problemele aduse în atenţie în cadrul acestei întâlniri au vizat în principal securizarea corespunzătoare a caselor de amanet şi instruirea personalului propriu în scopul prevenirii furturilor şi a tâlhăriilor.

Poliţiştii le-au atras atenţia administratorilor caselor de amanet asupra importanţei asigurării unui sistem de supraveghere video performant, care să funcţioneze permanent şi dotării cu uşi şi vitrine rezistente.

De asemenea, poliţiştii le-au recomandat administratorilor să organizeze întâlniri cu personalul propriu în cadrul cărora aceştia să fie instruiţi pe tema prevenirii furturilor şi tâlhăriilor.

Angajaţii trebuie să adopte un comportament prudent şi să fie foarte vigilenţi cu privire la încercările infractorilor de a-i înşela.

Acţiunea a făcut parte din Programul de Prevenire a Furturilor din Locuinţe, Societăţi Comerciale şi a Furturilor de Animale, al cărui scop vizează reducerea riscului de victimizare în cazul infracţiunilor de furt.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii