Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecte importante, în sprijinul persoanelor din sistemul de protecție socială, semnate de DGASPC şi CJ Constanţa

ro

05 Apr, 2019 14:43 1636 Marime text
Consiliul Județean Constanța, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, semnează patru convenții/contracte de finanțare extrem de importante pentru județul Constanţa.

Potrivit unui comunicat transmis de DGASPC Constanţa, contractele de finanțare au fost depuse cu susținerea și implicarea Consiliului Județean Constanța.

"Fondurile au fost accesate prin Programul Operațional Regional și Programul de Interes Național. Cele patru proiecte „Reducerea capacității centrului de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Techirghiol Copr B – O șansă pentru fiecare”, „Sprijin pentru integrare comunitară”, „Tineri în comunitate” și „Închiderea Centrului de Plasament Ovidiu” au o valoare totală de aproximativ 14,3 milioane lei.
Evenimentul va avea loc luni, 08.04.2019, începând cu ora 12:00, la Sala Ovală din cadrul Instituției Prefectului Constanța, urmat de o conferință de presă" - au transmis reprezentanţii DGASPC Constanţa. 


La semnarea convențiilor/contractelor vor participa:
- Marius-Horia Țuțuianu, Președinte Consiliul Județean Constanța;
- Petre Dinică, Director General al DGASPC Constanța;
- Luminița Mihailov, Director General Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est;
- Cristina Cuculas, Șef Serviciu Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție.

"Cele patru proiecte se înscriu în strategia națională privind dezvoltarea de servicii sociale care să conducă la participarea deplină a persoanelor din sistemul de protecție socială în societate, prin continuarea procesului de dezinstituționalizare" - au mai transmis reprezentanţii DGASPC Constanţa. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii