Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect privind formarea polițiștilor locali în instituţiile Ministerului Afacerilor Interne, în dezbatere publică. Ce atribuții vor avea polițiștii locali (document)

ro

07 Feb, 2018 22:15 2137 Marime text
În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Afacerilor Interne supune dezbaterii publice proiectul OMAI privind formarea iniţială, în anul 2018, în instituţiile de formare ale Ministerului Afacerilor Interne a poliţiştilor locali cu atribuţii în domeniul ordinii şi liniştii publice şi în domeniul circulaţiei rutiere.
 
Textul proiectului de act normativ este afişat şi poate fi consultat pe pagina de internet a instituţiei www.mai.gov.ro, la secţiunea Transparenţă decizională, precum şi la Centrul de Relaţii cu Publicul al M.A.I., din Piaţa Revoluţiei nr. 1 A, sector 1, Bucureşti.
 
***
 
Propunerile, sugestiile si opiniile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 10 de zile calendaristice, calculate de la data publicării anunţului, pe adresa de e-mail dgj_transparenta@mai.gov.ro.

Potrivit proiectului, instituțiile de formare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne alocă, în anul 2018, un număr de 440 de locuri în vederea formării inițiale a polițiștilor locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice și în domeniul circulației rutiere, precum și un număr de 25 de locuri în vederea parcurgerii modulului de management.

Totodată, în același proiect este prevăzut că achitarea cheltuielilor de școlarizare privind programele de formare inițială și modulele de management, precum și a cheltuielilor de cazare și servire a hranei se  realizează de către structurile poliției locale, în baza contractelor de formare profesională încheiate în acest scop.

Proiectul supus dezbaterii publice poate fi analizat în secțiunea Documente
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii