Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognostic extrem de rezervat pentru pilotul rănit în accidentul aviatic de la Suceava. Starea lui este extrem de gravă

ro

04 Aug, 2018 16:26 2080 Marime text
Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie "Nicolae Oblu" din Iaşi efectuează investigaţii medicale complexe şi sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea de sănătate a pilotului rănit în accidentul aviatic care a avut loc sâmbătă, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localităţii Frătăuţii Vechi din judeţul Suceava, transmite Agerpres.ro. 
 
Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, a declarat pentru AGERPRES că se fac mai multe investigaţii medicale pentru a afla exact care este starea de sănătate a pilotului.
 

"Pacientul este în stare extrem de critică. A fost resuscitat volemic, resuscitat respirator, cu multiple leziuni la nivelul capului, membrelor, toracelui şi abdomenului. În momentul de faţă, se află în curs de evaluare şi stabilizare. În funcţie de rezultatul analizei complexe, se va decide dacă se va efectua intervenţia chirurgicală. Prognosticul este extrem de rezervat din cauza severităţii lezionale şi complicaţiilor posibile", a precizat Tudor Ciuhodaru.

 
Reamintim că, două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer, sâmbătă, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localităţii Frătăuţii Vechi din judeţul Suceava. Unul dintre piloţi a murit, iar cel de-al doilea a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii