Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii îi solicită preşedintelui Klaus Iohannis respingerea numirii lui Felix Bănilă în funcţia de procuror şef al DIICOT

ro

18 Jun, 2018 21:02 1201 Marime text
Procurorii reuniţi în Adunarea Generală a DIICOT au decis luni să trimită o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, în care solicită respingerea numirii lui Felix Bănilă în funcţia de procuror şef al DIICOT, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.
 
Potrivit surselor, procurorii de la DIICOT s-au reunit luni în Adunarea Generală şi au decis, cu 154 voturi pentru şi 47 voturi împotrivă, să solicite şefului statului respingerea numirii lui Felix Bănilă, propus de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.
 
Sursele au precizat că procurorii DIICOT sunt nemulţumiţi de prestaţia pe care Felix Bănilă a avut-o în cadrul interviului susţinut la Ministerul Justiţiei.
 
De asemenea, procurorii nu înţeleg nici avizul favorabil dat de Consiliul Superior al Magistraturii în cazul lui Felix Bănilă.
 
Pe 11 iunie, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Felix Bănilă în funcţia de procuror-şef al DIICOT, după ce acesta primise aviz favorabil din partea Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Sursa:  AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii