Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme pentru Simona Halep

ro

20 Jun, 2015 23:06 2066 Marime text
 
Simona Halep nu se confruntă cu probleme doar în viaţa sportivă, acolo unde e departe de nivelul din 2014, ci şi cu probleme cu autorităţile din Constanţa. Concret, Primăria judeţului Constanţa i-a pus bete în roate marii noastre campioane, care voia să obţină o autorizaţie pentru construcţia unei clădiri pe terenurile pe care le deţine.
 
Deşi este adulată şi respectată de milioane de oameni în întreaga lume, Simona a avut neplăcuta surpriză să vadă că nu este tratată corect chiar în oraşul său natal. Deşi este cetăţean de onoare al judeţului Constanţa, Primăria a refuzat să îi acorde mult dorita autorizaţie. Asta deşi nu există vreun temei justificat pentru această decizie, anunţă sportnews.ro.
 
Simona deţine trei terenuri aflate într-o zonă rezidenţială, în apropiere de stadionul "Farul" şi în imediata vecinătate a unei secţii de Poliţie. Sportiva noastră (care a cucerit numai din premiile din tenis aproape 9 milioane de dolari) dorea să construiască aici un bloc cu 4 etaje, însă s-a lovit de refuzul Primăriei, fără explicaţii suplimentare.

Sursa: prosport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii