Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme mari la terasele și restaurantele de pe litoral. Zeci de localuri închise de ANPC într-o săptămână (galerie foto + video)

ro

05 Jul, 2018 16:35 5184 Marime text
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a înființat la sfârșitul lunii iunie o structură specială pentru protecția consumatorilor numită “Comandament Litoral 2018”.

Potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, în perioada 27 iunie - 4 iulie 2018 au fost efectuate 115 acțiuni și a fost dispusă oprirea tenporară a prestărilor de servicii pentru 50 de unități. 

17 dintre acestea au fost redeschise după remedierea problemelor constatate, alte 13 au depus astăzi solicitare pentru redeschidere, iar 12 nu au depus o astfel de solicitare. 
 

”21 de unități au rămas închise, din cauză că nu au depus cerere, ori nu au remediat problemele sau au depus cererea azi. În total au fost aplicate sancțiuni în valoare de 602.000 lei” - a mai precizat Horia Constantinescu. 

 De asemenea, restaurantul din Eforie NOrd la care s-a depistat carne expirată din 2015 a solicitat redeschiderea după ce au fost remediate toate problemele. Imaginile puse la dispoziție de CJPC Constanța demonstrează progresele făcute de localul respectiv. 

Sursa foto: CJPC Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii