Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme din cauza viscolului puternic în judeţul Tulcea. Mai multe drumuri au fost închise. Cursurile au fost suspendate

ro

27 Feb, 2018 09:11 2032 Marime text
Traficul autovehiculelor pe trei segmente de drumuri naţionale şi pe şapte tronsoane de drumuri judeţene din Tulcea este închis marţi dimineaţa, din cauza viscolului puternic, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Delta" citat de Agerpres.ro
 
De asemenea, pe alte patru sectoare de drumuri naţionale, autorităţile au decis impunerea unor restricţii de tonaj, pentru prevenirea unor evenimente nedorite.
 
Purtătorul de cuvânt al ISU "Delta", Florentin Daciu, a anunţat că, marţi dimineaţa, circulaţia autovehiculelor a fost închisă pe DN 22A Cataloi-limită de judeţ Constanţa, DN 22D Horia-Popasul Cerbului şi Ciucurova-2 Cantoane, precum şi pe DN 22F Izvoarele-Nalbant.
 

"Pe fondul viscolului puternic care generează vizibilitate scăzută, s-a luat hotărârea restricţionării traficului autovehiculelor cu masa de peste 3,5 tone pe următoarele sectoare de drumuri: DN 22, Smârdan-Tulcea şi Tulcea-Baia, DN 22D Măcin-Horia, DN 22E Garvăn-IC Brătianu", a menţionat reprezentantul ISU Delta.

 
Din noaptea de luni spre marţi, autorităţile au anunţat că s-a închis traficul autovehiculelor pe şase tronsoane de drumuri judeţene, Dăeni-Traian, Făgăraşu Nou-Dăeni, Două Cantoane-Sarighiol de Deal-limită judeţ Constanţa, Ceamurlia de Sus-Topolog, Sarighiol de Deal-Casimcea şi Enisala-Babadag.
 
Autorităţile au informat, de asemenea, marţi dimineaţă, că circulaţia pe drumul judeţean Tulcea-Murighiol este închisă temporar.
 
Din cauza viscolului şi a drumurilor nepracticabile, cursurile au fost suspendate marţi în toate şcolile din judeţul Tulcea.

Sursa:  Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii