Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:13 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proba scrisă a concursului de încadrare directă a agenților de poliție are loc sâmbătă

ro

17 Nov, 2016 16:19 789 Marime text
Sâmbătă, 19 noiembrie, va avea loc proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca polițiști pentru locurile de agenți de poliție de ordine publică, rutieră și transporturi, din Poliția Română.
 
Candidații trebuie să se prezinte la sediul unității teritoriale de poliție, începând cu ora 9.00, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 09.45.
 
Celor care nu sunt prezenți la ora 09.45 în săli nu li se va mai permite accesul și vor fi declarați “neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu incinta instituției unde se susține proba.
 
Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pașaport.
 
În sală, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate și pix/stilou de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit rescrierea.
 
Nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare.
 
Testul constă în 60 de întrebări, cu trei variante de răspuns din care doar una este corectă.
 
Nota minimă de promovare a testului scris este 7.00 (șapte).
 
Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului/candidaţilor în cauză.

Ti-a placut articolul?

Comentarii