Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Probe noi Primul termen în dosarul în care Marcel Prodan a fost condamnat pentru că ar fi bătut-o pe Alexandra Stan (galerie foto)

ro

09 Jun, 2016 09:32 2101 Marime text
Astăzi, la Curtea de Apel Constanţa are loc primul termen în dosarul în care impresarul Marcel Prodan a fost condamnat în primă instanţă la şapte luni de închisoare cu suspendare pentru că ar fi bătut-o pe cunoscuta cântăreaţă din Constanţa Alexandra Stan. Totodată, judecătorii constănţeni l-au obligat pe Prodan să-i achite cântăreţei daune materiale de 193 de euro şi daune morale de 10.000 de euro.

Dosarul se află pe masa magistraţilor Eleni Cristina Marcu şi Maria Uzuna.
 
Marcel Prodan este prezent în sală. Potrivit unor surse, acesta va cere amânare pentru a-şi angaja un avocat. De asemenea, se pare că Alexandra Stan nu va veni la termenul de astăzi.  

Amintim că, în 2013, Alexandra Stan a declarat că ar fi fost bătută de Marcel Prodan. Cântăreaţa ar fi fost salvată de un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa. De partea cealaltă, Marcel Prodan spune că nu ar fi agresat-o pe cântăreaţă.

UPDATE 2, ora 10.17
 
Marcel Prodan a plecat de la Palatul de Justiţie. Nu a dorit să dea nicio declaraţie. Pe de altă parte, avocatul Alexandrei Stan a precizat că sunt noi probe în dosar şi că vor aştepta următorul termen.

UPDATE 1, ora 10.04

În acest dosar a fost stabilit un nou termen pentru data de 15 septembrie 2016, pentru ca Marcel Prodan să-şi angajeze avocat.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii