Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Solomon , dus cu escorta la DNA Pitesti

ro

02 Mar, 2010 20:40 1566 Marime text

Primarul Antonie Solomon şi doi procurori piteşteni se îndreaptă chiar în aceste momente spre DNA Piteşti. Potrivit Gazetei de Sud ,

automobilul VW Touareg în care se aflau primarul şi anchetatorii a oprit să alimenteze la o benzinărie de la ieşirea din Craiova. La aceeaşi benzinărie a oprit şi maşina condusă de fostul consilier local Rodion Cămătaru, care ceva mai devreme a fost văzut plimbându-se prin faţa vilei din Leamna a primarului Solomon.

La sediul DNA Piteşti se află la audieri Cornel Penescu. Se pare că este acuzat de dare de mită într-un nou dosar. Conform unor surse din interiorul DNA, Penescu ar fi dat mită 50.000 de euro unor oficiali din Primăria Craiova pentru obţinerea autorizaţiei de construire a Hipermarketului PIC din localitate.

Tot pentru Gazeta de Sud, Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, a declarat în urmă cu câteva minute că nu a făcut niciodată plângere la DNA împotriva primarului Antonie Solomon. "Eu am dat o declaraţie la DNA Piteşti, în calitate de martor, în dosarul care-l priveşte pe Cornel Penescu. Am avut cu acesta o discuţie telefonică despre fotbal. În timpul convorbirii, Cornel a spus că i-a dat mită lui Solomon şi Nedelescu pentru a obţine autorizaţia de construire a hipermarketului PIC. Probabil procurorii s-au sesizat din articolele apărute în presă despre inadvertenţele din declaraţia de avere a primarului", a spus Adrian Mititelu.

Sursa: gds.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii