Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:27 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța s-a înscris în programul WIFI4EU

ro

29 Mar, 2018 16:53 883 Marime text
În urma mediatizării programului WIFI4EU în presa locală, Primăria Constanța a anunțat că s-a înscris pentru accesarea fondurilor europene pentru wifi gratuit în municipiul Constanța.

”Primăria municipiului Constanţa s-a înscris pe site-ul www.wifi4eu.eu pentru accesarea de fonduri europene în vederea instalării în oraş a unor puncte de acces la internet wireless. Fondurile, în valoare de 15.000 euro, vor fi acordate pe baza unui cupon care poate fi utilizat pentru achiziţionarea de echipamente noi, dar şi pentru actualizarea echipamentelor vechi sau pentru a le înlocui cu modele noi”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța.

Banii pot fi utilizaţi și pentru finanţarea unui proiect cu o valoare mai mare, în acest caz, diferența fiind suportată din bugetul local. Beneficiarii vor fi selectaţi pe baza principiului „primul venit, primul servit’’, iar site-ul garantează, în acelaşi timp, că toate statele membre pot beneficia de un număr minim de cupoane, cel puţin 15 pe țară în primă fază.

Selecţia va avea loc în data de 15 mai 2018. Cuponul valoric wifi4eu va acoperi echipamentul și costurile de instalare. Beneficiarul se angajează să plătească pentru conectivitate, adică abonamentul la internet și pentru întreţinerea echipamentului, astfel încât să ofere wifi gratuit și de înaltă calitate pentru o perioadă de cel puțin 3 ani.

Lista muncipalităţilor înscrise poate fi vizualizată pe www.wifi4eu.eu.

Citește și: Editorial Fonduri pentru Wi-Fi în parcuri sau pieţe publice. Constanţa nu ştie sau nu vrea să acceseze bani europeni?!

Ti-a placut articolul?

Comentarii