Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primar doar pentru... cinci zile!

ro

08 Jul, 2016 23:58 1349 Marime text
A trecut prin focul alegerilor locale, a fost ales și acum a demisionat! Vorbim despre primarul ales din comuna Valea Danului din Argeș, Remus Simion, care a reușit să aibă un mandat de numai cinci zile.
 
Îndată ce a fost validat în funcţie, Simion şi-a dat demisia. Oamenii satului au rămas cu gură căscată. Tânărul edil părea că îşi ia în serios funcţia pentru care s-a luptat în campania electorală. El a susținut în fața sătenilor că ar avea probleme de sănătate, dar localnicii nu-l cred pentru că are doar 29 de ani şi nu a dat niciun semn de boală până acum. Cei 60% dintre votanţii lui se simt trădați. Unde mai pui că nici nu se organizase ședința de alegere a viceprimarului! Aşa că, deocamdată, comună Valea Danului nu are primar sau viceprimar.
 
Contabila se plânge acum că nu poate plăti salariile angajaţilor municipalităţii din cauza acestei situaţii. Remus Simion a plecat din primărie fără să privească în urmă. Tatăl lui spune că s-a întors la funcţia de dinaintea alegerilor: consilier personal al unui primar dintr-o comună învecinată, Mălureni, potrivit ştirileprotv.ro.
 
Oamenii îşi puseseră toate speranţele în tânărul de 29 de ani care promitea să aducă un suflu nou în administraţia locală. În demisia înaintată Prefecturii, primarul de cinci zile nu a adus niciun argument pentru demisie. Consilierii locali speră să cadă la învoială şi să aleagă un viceprimar. Este nevoie de el în primul rând că să organizeze alegerile anticipate, programate peste două luni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii