Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele partidului M10 demisionează

ro

30 Sep, 2016 13:30 2351 Marime text
Partidul fondat de europarlamentarul Monica Macovei, M10, rămâne fără preşedinte, la nici o lună de la demisia precedentului lider. Preşedintele interimar Florin Stan a anunţat că demisionează, printr-un comunicat, scrie stiripesurse.

„Astăzi demisionez din funcția de Preşedinte Interimar al Partidului M10. Am preluat această sarcină cu dorința de a construi. Înca de la început am pus umărul acestei construcții si succesiv am ocupat posturile de Preşedinte Interimar Județul lfov, Secretar Regional pe zona de Sud a țarii, la alegerile interne am primit cele mai multe voturi pentru Vicepreşedinte M10, iar in şedința Biroului Permanent Politic din data de 09/09/2016, cu unanimitate de voturi, am fost ales Preşedinte Interimar al Partidului M10. Mulțumesc colegilor si Preşedinților de județ cu care am făcut echipă extraordinară la alegerile locale contribuind la nivel național cu jumătate din scorul obținut de M10.
 
Am intrat in acestă construcție pentru dreptate fiind dornic să mă alătur luptei anticorupție plecând de la premiza că atunci când nu ştii nu ai cum să acționezi, iar atunci când iți sunt aduse la cunostință anumite situații iei măsurile cuvenite. Nu pot admite ca cineva să nu respecte legile statului şi in egala măsură să fie «curat ca lacrima».
 
Am certitudinea că noua generație poate să conceapa vaccinul. M10 este un proiect frumos, curat, cu oameni onesti, construit pe baze sănătoase. Am avut plăcerea să cunosc oameni remarcabili, iar dăruirea acestora contribuie pas cu pas la curățarea si reformarea noii clase politice. Vă doresc succes dragi colegi şi nu în ultimul rând viitorului Presedinte M10", precizează liderul demisionar al M10.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii