Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, cere demisia ministrului Educației

ro

12 Jan, 2017 15:18 1861 Marime text
Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, cere demisia ministrului Educației, Pavel Năstase, despre care spune că a mințit cu bună știință și a încălcat legea.
 
"Pavel Năstase trebuie să demisioneze de îndată pentru falsul produs în fruntea Ministerului Educației. Ministrul Educației, Pavel Năstase, a mințit cu bună știință în privința directorilor de școli pe care îi dorește numiți fără concurs și a încălcat legea antedatând Ordinul de Ministru emis în acest scop. Astăzi s-a dovedit faptul că circulara emisă în atenția inspectoratelor școlare nu s-a bazat pe niciun Ordin de Ministru, întrucât respectivul document era inexistent la acel moment. Ordinul menționat a survenit ulterior, cu scopul de a acoperi o ilegalitate pe care PNL a reclamat-o din primul moment", arată Raluca Turcan, într-o postare pe Facebook.
 
Liderul PNL susține că "ministrul Educației a mințit în privința Ordinului 3044/2017".
 
"Precizările făcute de reprezentanții Monitorului Oficial devoalează tocmai faptul că ministrul Educației a mințit în privința Ordinului 3044/2017, transmițându-l spre publicare în cursul zilei de luni, 9 ianuarie 2017, și nu vineri, 6 ianuarie a.c., așa cum a susținut inițial Pavel Năstase. Acestea sunt fapte care intră sub incidența legii penale și care impun demisia imediată a actualului ministru al Educației, deoarece domnia sa a acționat prin încălcarea legii cu scopul de a mușamaliza o altă ilegalitate", mai arată Raluca Turcan.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii