Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:09 22 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portul Constanţa, punct de îmbarcare pentru linia de croaziere MSC

ro

20 Mar, 2013 08:28 1307 Marime text
Portul Constanţa devine punct de îmbarcare pentru navele MSC Cruises, una dintre cele mai mari linii de croa­zieră europene, cu 1,4 milioane de pasa­geri anul trecut.
Compania va începe să opereze din toamnă o croazieră din Constanţa, pe un itinerar ce include şase destinaţii (în afară de punctul de plecare).
Până acum portul Constanţa, în care vor ajunge în acest an 59 de nave de croazieră cu aproape 40.000 de pasageri la bord, era doar un port de escală în itinerarul navelor de croa­zieră. Prac­tic, niciun român nu se putea îmbarca pe un vas de croazieră din Constanţa.

„Pe 27 septembrie primii călători îmbarcaţi direct din România se vor urca la bordul navei MSC Musica şi vor porni într-o croazieră de 11 nopţi pe itinerarul Constanţa-Gythion-Vene­ţia-Katakolon-Istanbul-Yalta-Odessa-Constanţa. Încă alte 3 curse MSC Musica vor mai pleca în această toam­nă din portul Constanţa“, a spus An­to­nio Niţu, directorul general al Aero­travel Lufthansa City Center, agenţia parteneră a MSC din 2009, care va vinde aceste pachete.

Sursa AICI

Ti-a placut articolul?

Comentarii