Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Portarul Nae Daniel, lovit cu o piatră Meciul GSIB Mangalia - FC Farul 2004, sub semnul ghinionului?

ro

28 Mar, 2016 21:03 2244 Marime text
 
La partida de juniori D dintre GSIB Mangalia şi FC Farul (2004), terminată cu scorul de 2 la 0 pentru echipa gazdă, a avut loc un incident, se arată pe site-ul oficial al Academiei Farul.
 
Potrivit sursei citate, în minutul 20, o piatră aruncată dinspre galeria celor de la GSIB Mangalia l-ar fi lovit pe portarul Farului, Nae Daniel, iar pe site-ul Academiei este postată şi o poză. „Lovitura i-a provocat acestuia o traumă la două degete de la mâna stângă. Nae Daniel nu a mai putut continua meciul şi a fost înlocuit. Pentru ca spiritele să se calmeze, la faţa locului a fost chemat şi un echipaj de poliţie“, se arată pe site, unde este citat cu o declaraţie şi Florin Bumb, antrenorul de la Farul 2004. „Este revoltător ce s-a întâmplat! Pe marginea terenului erau tot feluri de indivizi care îi îndemnau pe copiii echipei adverse la agresivitate şi îmi înjurau jucători. Daniel mi-a spus că înainte să fie lovit s-a mai ferit de alte două pietre aruncate înspre el. Este inadmisibil!! Ce s-ar fi întâmplat dacă piatra îl lovea în cap?” a declarat Florin Bumb.

UPDATE: În replică, Marian Negoiţă, antrenorul de la GSIB Mangalia, a spus: „Nu ştiu mare lucru, pentru că eram atent la joc şi habar nu am ce s-a întâmplat. Am auzit că s-ar fi petrecut un incident, arbitrul a oprit jocul, iar medicul a fost chemat. La un moment dat, a venit şi un echipaj de poliţie, nu ştiu cine l-a chemat, am văzut din depărtare, eram pe cealaltă parte a terenului. Eu nu cred că s-a aruncat cu piatra, cred că acel copil a fost învăţat să se aşeze jos. Am câştigat cu 2-0 şi probabil că nu le-a convenit acest lucru, în mod normal ei pornind cu prima şansă. Scorul era 1-0 pentru noi, iar jocul mergea în favoarea noastră. Pe de altă parte, galeria lor, 20-30 de părinţi, a incitat spiritele. Grupul lor de susţinători au venit cu un megafon, ţipau, nu sunt la prima manifestare de acest gen“.

Foto: academiafarul.ro  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii