Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii zilei Agenţi tulceni, misiune dificilă de căutare a unei femei dispărute de opt zile. Cum a fost găsită (video)

ro

30 May, 2018 12:21 2147 Marime text
Polițiștii zilei sunt mai mulţi agenţi din Tulcea care, după opt zile de căutări neîntrerupte, au găsit o femeie dispărută de acasă.

Reamintimă că, o femeie în vârstă de 72 de ani, a fost găsită într-o râpă cu vegetație abundentă, zonă greu accesibilă, din apropierea orașului Măcin, județul Tulcea. Astăzi, femeia a revenit în sânul familiei.

În dimineața zilei 21 mai 2018, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin au fost sesizați de un bărbat, de 52 de ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea precedentă, mama sa a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Polițiștii au pornit imediat investigațiile și căutările în teren, iar în seara zilei 29 mai, după 8 zile de căutări neîntrerupte, au găsit-o pe femeia dispărută într-o râpă cu vegetație abundentă, zonă greu accesibilă, din apropierea orașului Măcin.

În 10 minute, femeia a fost scoasă din râpă, iar ulterior a fost preluată de ambulanță și transportată la spitalul din Brăila, pentru investigații medicale.

 

Sursă video: Poliţia Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii