Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:57 20 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii de frontieră au descoperit 500 motofierăstraie susceptibile a fi contrafăcute

ro

15 Oct, 2015 14:42 752 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit 500 motofierăstraie cu motor, susceptibile a fi contrafăcute cu o valoare de aproximativ 200.000 lei, dacă ar fi originale, într-un container sosit în PTF Constanţa Sud Agigea din China, pentru o societate comercială din Suceava.
 
Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Constanţa Sud Agigea, împreună cu lucratorii vamali, au efectuat pe baza analizei de risc, controlul amănunţit la un container sosit din China, în care se aflau mărfuri diverse pentru o societate comercială cu sediul în municipiul Suceava.
 


În urma controlului, au fost descoperite aproximativ 500 motofierăstraie, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare totală de aproximativ 200.000 lei dacă ar fi fost originale. Bunurile în cauză au fost indisponibilizate de către lucrătorii vamali şi predate pe baza de proces-verbal comisionarilor vamali.
 
Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean român, în vârstă de 69 ani, cu domiciliul pe raza judetului Suceava, pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii