Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:58 18 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română a pus sub supraveghere judiciară 132 de persoane

ro

28 Aug, 2016 11:01 797 Marime text


Poliţia Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 132 de persoane şi au fost înregistrate 14 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 33 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, precum și faţă de 99 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

În această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 14 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri. Astfel, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită cu arestarea preventivă, în șapte cazuri și cu arestul la domiciliu, într-un caz. De asemenea, în șase situații a fost dispusă înlocuirea arestului la domiciliu cu arestarea preventivă.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii