Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:35 21 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE PNL Constanţa propune reducerea amenzilor pentru parcări

ro

01 Nov, 2018 11:17 560 Marime text
În aceste momente. președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, susţine o conferință de presă la sediul PNL Constanța.

La conferința participă președintele PNL-Filiala Constanța, Bogdan Huțucă, deputatul Victor Dobre. Septimiu Bourceanu şi George Niculescu.

George Niculescu, consilier județean, spune că amenzile pentru plata parcărilor în Constanța sunt prea mari:

"Primăria Constanța nu trebuie să îşi rotunjească veniturile prin aplicarea acestor amenzi. Mai mult, Municipalitatea nu pune la dispoziție un alt sistem de plată decât cel prin SMS. Consilierii locali PNL vor depune un proiect de hotărâre care propune modificarea cuantumul amenzilor pentru parcări", a precizat consilierul județean George Niculescu.

UPDATE: Un alt proiect prezentat de PNL Constanța este cel privind performaţa.

"Performanța trebuie încurajată și premiată. Am observat însă o discrepanță mare între premierea sportivilor și cea a olimpicilor. Locul I la matematică e o performanță mare. Propunem un proiect de hotărâre, care va fi depus la Primăria Constanța, privind premierea elevilor", a punctat Septimiu Bourceanu.

Acesta spune că propunerea PNL pentru premierea elevilor olimpici este urmatoarea:
Olimpiada internațională: locul 1-13.000 euro (net), locul 2-10.000 euro (net) și locul 3-7.500 euro (net).
Olimpiada naţională: locul 1-10.000 euro (net), locul 2-7.500 euro (net) și locul 3-5000 euro (net).
Olimpiada judeţeană: locul 1-3.000 euro (net), locul 2-2.500 euro (net) și locul 3-1.500 euro (net).

Totodată, cei care obțin media 10 la bacalaureat să primească 10.000 euro net.

UPDATE 2: La rândul său, deputatul PNL Victor Dobre a menționat că PNL propune alegerea primarilor în doua tururi. Tot el a ținut să precizeze că România se confruntă cu un declin economic.

"Programul de guvernare ne duce într-o situație gravă, periculoasă. Asistăm la un declin ecomomic. Guvernul tratează acestă situație cu indiferență. Aceste lucruri vor afecta grav nivelul de trai și viitoarele guvernări. PSD a adoptat sistemul de guvernământ: după ei - potopul", a subliniat deputatul Victor Dobre.

Ti-a placut articolul?

Comentarii